Cara V 2022

Cara V 2022. Talent JoVe AudioVisual en Valencià

Dissabte dia 29 d'Ocutbre ACICOM a les 17 hores organitzem la III edició de Cara V. Es tracta d'una activitat complementària al Festival de Cinema Ciutadà Compromés que intenta visibilitzar les noves narratives audiovisuals vnculades als mitjans socials i l'expressió "espontània" del jovent valencià. Cada any dediquem la programació a un tema diferent vinculat amb la producció de contingut audiovisual ciutadà i compromés en les diferents xarxes socials. 

Valentokers 2022

Enguany el dediquem a analitzar el moviment tiktoker en valencià. els i les Valentokers. Cara V té format de conversa oberta amb tres protagonistes experts en la producció de contingut audiovisual en TikTok. Enguany comptarem amb Apitxat, Gina Martinez i Maria Mandarina.

Apitxat, Gina Martínez i Maria Mandarina són tres joves TikTokers en valencià entre els 16 i els 22 anys. Amb ell i elles intentarem analitzar la fòrmula de la plataforma TikTok que en poc de temps ha aconseguit superar qualsevol altra plataforma de xarxes socials en usuaris. Intentarem esbrinar per què TikTok atrau tant a les generaciones més joves i les característiques diferencials del contingut que pots trobar. Després ens centrarem en la producció de contingut en valencià i els seus reptes en TikTok. Els nostres tres protagonistes ens contaran la seua experiència en la pujada de vídeos i la relació amb les seues comunitats. Anècdotes i també anàlisi profunda de com el vídeo curt està imposant una duració narrativa en les nostre ments. 

On i com vindre a participar en Cara V?

Cara V és un acte obert que farem dissabte dia 29 al Coworking Next Training del Passeig de Russafa 11 porta 7 a les 17 hores.

Si vens podràs parlar amb Apitxat, Gina o Maria i preguntar tot allò que vulgues saber. Només cal avisar primer al correu info@acicom.org